Uselvisk & selvisk

Følg en kvindes rejse til planeten jorden. Hør hvordan hun igennem livets cyklus, ender med at skulle finde rundt i følelser, begreber og ikke mindst troen.

Pris 249 kr.  
Forsendelse 69 kr.

Kære læser

Jeg håber du tør hoppe ombord på denne togrejse.
Se, læse og måske komme til at forstå, hvorfor dit liv som menneske har en større betydning, og hvorfor du inkarnere på jorden. At alt hænger sammen i den store sammenhæng til altet.
Samt hvorfor det kan være af afgørende betydning, at kigge og dykke ned i din historie og slægt, se og forstå den dybereliggende baggrund for dine mønstre, skyggesider mm. 
Er det hele skabt og lagt ned i den dna struktur, som du kommer af? Hvad skal til for at du finder din nøgle – din livsnøgle til at låse døren op til din indre forvandling? Læs med her –  hop ombord på togrejsen uselvisk & selvisk  – måske finder du inspiration til din togrejse.
Tør du blive fri som sommerfuglen og komme op på vingerne. Svæve frit omkring imellem luften og jordens mange lag.

Med bogen uselvisk & selvisk, vil jeg gerne kære læser, vise at det er muligt, at låse døren op og blive fri som sommerfuglen og svæve frit omkring med sit lys.

God fornøjelse

Om bogen

Følg en kvindes rejse til planeten jorden. Hør hvordan hun igennem livets cyklus, ender med at skulle finde rundt i følelser, begreber og ikke mindst troen.
Troen som følger hende op igennem hendes liv, idet engle, ånder og andre lysvæsner holder hende i live igennem de mest afgørende situationer. Der hvor livet føles som en gyngende grund under hende.

Hvordan finder hun overhovedet modet og overskuddet til at fortsætte, når det letteste ville være at give op, lade det hele ligge, og vende tilbage hvorfra hun kom.
Er det overhovedet muligt gennem rejsen at finde vejen tilbage til at kunne se ind i himlens port og leve derudfra, imens hun går rundt på jorden?

Hvordan finder hun sin indre ild, kraft, styrke og power? Har hun haft den med hele vejen, uden hun har været bevidst om det?

Karin Brøndum Mørk
Karin Brøndum Jørgensen

Bogen Uselvisk & selvisk
er i handlen nu.

Bogen blev født d. 3 juli 2020.

Harmonikaindhold
  • Billund boghandel i Fredericia.
  • Bogen kan ligeledes bestilles i enhver boghandel.

Hør mig i radioen

Avisartikler

Elbobladet interviewede mig omkring bogen Uselvisk & selvisk, og det kom der denne fine artikel ud af:

"Terapeut udgiver bog om eget liv: Vil give en større indsigt i meningen med livet"

Lyt til et udsnit af bogen

Hvis du er  i tvivl om bogen er noget for dig, så har du her mulighed for at høre et udsnit af bogen.

Oplæser:  podcaster Dorte Callesen 
Musik:  Poul Vinther

Om forfatteren

(f. 1970) Karin Brøndum Jørgensen er uddannet Pædagog og Familie- og Organisationsopstiller.
Hun er indehaver af Klinik PIF og har mange års erfaring med at hjælpe mennesker med at udvikle og genfinde deres iboende ressourcer. Karin arbejder med det hele menneske både pædagogisk, psykologisk og spirituelt igennem coaching, clairvoyance, healing og regressionsterapi.

Boganmeldelser

Babette
Babette
Læs mere
Jeg faldt over denne bog og titlen appellerede til mig, fordi jeg som voksen ansvarlig kvinde til tider finder det noget svært at finde en god balance mellem at tage vare på andre og tage vare på mig selv.

Jeg kendte forfatteren som ung, og var samtidig nysgerrig på hendes livshistorie og hvordan hun havde udviklet sig til at blive så fint et menneske med så blidt et energifelt omkring hende.

Bogen er på mange måder grum læsning. Om hvordan hendes sjæl tumlede ind i dette liv i armene på voksne mennesker, som ikke mestrede en balance mellem dem selv og ansvaret for et lille sygt barn. Men det er også en bog fuld af håb og visdom. For den lille sjæl lod sig ikke knække af modgang. Tværtimod.

Dette er en blanding mellem et indsigtsbetonet narrativ og sjælskontrakter der må forløses. En selvudviklingsbog om hvordan selv de voldsomste traumer kan forløses gennem troen på noget større, og at der trods smerte er en mening i galskaben.

Det er ikke en hurtig læst bog og den kræver en vis spirituel interesse, for at man kan følge forfatterens indre logik.

Efter at have lagt bogen fra mig, var jeg fyldt med håb for de mennesker, som Karin hjælper i sin virksomhed. Hun forstår noget om lidelse og transformation af lidelse, og derfor kan holde faklen for de mennesker der har mistet mulighedernes sti af syne.

Babette.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jens
Jens58 år
Læs mere
Hej Karin.
Jeg har læst din bog Uselvisk & selvisk og vil prøve at videre gi lidt af det jeg føler.
Det er en genial bog, på grund af dens mange lag, bliver det i mig bagefter til en oplevelse af at ha været ude at flyve.
Trods tyngden af alle processerne i bogen er det en følelse af lethed og håb og mod, som bliver tilbage. Jeg har flere gange tænkt bogen oversat eller overført til en teaterscene imens jeg har læst den. Tusind tak fordi du også på denne måde har givet os et redskab som vi/jeg kan bruge til at omfavne vores/min sjæl og ikke mindst skyggearbejdet.
🙏 kh Jens
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Michelle
Michelle 57 år
Læs mere
Hej Karin, i weekenden havde jeg ro og tid til at læse din bog, om dit liv og dine spirituelle oplevelser. For mig var den spændende, imponerende, modig, inspirerende, genkendelig og rørende. Den har givet mig mange efter tanker bla. til mit eget liv og opvækst. Mange tak for alt hvad du har skrevet i bogen, jeg glæder mig til det næste møde ved dig efter mit gode clairvoyance møde i Maj. .
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ann-Ea
Ann-Ea 52 år
Læs mere
Bogen Uselvisk & Selvisk er en smuk og stærk fortælling, hvor læseren som på sommerfuglevinger bliver båret gennem dimensioner af rum, tid og bevidsthed.
Karin har med de smukkeste ord beskrevet sjælens rejse fra skabelsen til transformationen og frisættelsen gennem arbejdet med skyggerne. Bogens billedsprog og de både nænsomme og stærke beskrivelser bevægede og frisatte følelser i mig og oplevelser fra min egen rejse.
Tak for at bevidstgøre den åbenbaring og frisættelse der venter for mennesket, når det har arbejdet sig fri af skyggerne og står med sig selv og sit eget sjælslys.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Rikke Isak
Rikke Isak44 år
Læs mere
Bogen Uselvisk &selvisk satte de vildeste processer i gang hos mig, da jeg læste den. Såvel kropsligt som sjæleligt.
Sikke en smuk, en barsk bog. Jeg kunne nærmest ikke ligge den fra mig fordi jeg var draget af at læse videre.
Bøger tager som regel lang tid for mig at læse, den her var jeg færdig med på 4 dage. Jeg tænker helt klart din bog talte ind i hjertet på mig. To af stederne i bogen talte i særdeleshed til mig selv og mit indre barn.

Jeg kan klart anbefale bogen til andre der har lyst til at læse et livsstykke, og til dem der ønsker at selvudvikle.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Lisbeth
Lisbeth44 år
Læs mere
Jeg kan på det varmeste anbefale bogen Uselvisk & Selvisk, som Karin Brøndum Jørgensen har skrevet.
Hos mig går den lige i hjertet, fordi den kommer omkring så mange aspekter jeg virkelig kan spejle mig selv i.
Kontrasten mellem lyset og mørket samt arbejdet med skyggesiderne belyses på en vidunderlig måde, der byder læseren ind og se visdommen bag udfordringerne. At alt har en dybere mening til vores højeste bedste.
Beretningen er ligeledes jordnær og meget levende fortalt. Sammen med spejlingerne berørte den derfor mine følelser, og tryllebandt mig meget i læsningen. Opbygningen af modet, figtherviljen og den indre power. Frigørelsen og den smukke forvandling, når helheden samles på magisk vis.
Bogen giver både stof til eftertanke, og er samtidig meget relevant i relation til den nye tid menneskeheden går ind i.
⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Gitte Haastrup
Gitte Haastrup47 år
Læs mere
Bogen Uselvisk & selvisk tog mig følelsesmæssigt vidt omkring. Ret hurtigt blev jeg paf og helt tom for ord, fordi jeg kunne spejle mig i, hvad jeg læste. Længere inde i bogen blev jeg forfærdet over Karins hjerteskærende livsfortælling, og mod slutningen blev jeg så enormt rørt, så tårerne løb mig ned af kinderne.
Linda
Linda40 år
Læs mere
Uselvisk & Selvisk er utrolig smuk og inspirerende! Karin er hudløs og ærlig og intimiteten og autenciteten sætter gang i ens egne processer - for mig først på bagkant, hvor flere ting faldt på plads i mit liv, som jeg kunne referere direkte til bogen. > Det er ikke kun en smuk historie, det er et vidunderligt terapeutisk redskab der sender dig ud på din egen guddommelige sejltur. .
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Elsebeth
Elsebeth46 år
Læs mere
Af ❤ tak for din historie uselvisk & selvisk Karin, så smuk og vild rørende Ja har faktisk ikke ord for det. Tak for du deler din rejse med os læsere.

❤ stort tillykke er så smukt ja bogen rammer og spejler faktisk meget for og i mig, så det er helt overvældende og fantastisk.

Bogen gav mig så megen indsigt og bevidsthed.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tina Lebæk
Tina Lebæk
51 år
Læs mere
Kæreste Karin
Jeg har læst din smukke og stærke bog med stor ydmyghed. Du har med modighed, tillid, kærlighed og hudløs ærlighed skrevet og udgivet din første bog – og hvilken bog!! Din bog har ingen kapitler, for mig kom de helt af sig selv – idet jeg kom i dybe processer undervejs i læsningen. Flere af dine emner fra dit liv relaterer så stærkt til emner i mit liv – så tak fordi du fik og tog modet til denne bog, det er smukt.
Jeg brugte nogle uger på at læse bogen, mine dybe indre processer bestemte helt naturligt læsetempoet – jeg kan sige dig, jeg har været vidt omkring i mit indre – det har udløst mange tårer og dyb taknemmelighed - det er så fint. Tak fordi du har støttet mig undervejs og stadig gør!! Din bog har nu efter læsningen tændt et lys, gødet håbet og ikke mindst troen på, at jeg er noget særligt, vi er alle noget særligt. Den har speedet op for min energi og lyst til at arbejde endnu mere med mig selv – mere vil have mere på en vidunderlig livgivende måde. Jeg føler mig stærkere til at dykke ned på bundet af havet og løsne knuder på mit reb, det er så fint på vej! Tak for dig, tak for din bog. Jeg vil på kærligste vis anbefale at læse din bog og anbefale dig. Kærlige tanker Tina.
Elsebeth
Elsebeth46 år
Læs mere
Af ❤ tak for din historie uselvisk & selvisk Karin, så smuk og vild rørende Ja har faktisk ikke ord for det. Tak for du deler din rejse med os læsere.

❤ stort tillykke er så smukt ja bogen rammer og spejler faktisk meget for og i mig, så det er helt overvældende og fantastisk.

Bogen gav mig så megen indsigt og bevidsthed.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Elsebeth
Elsebeth46 år
Læs mere
Af ❤ tak for din historie uselvisk & selvisk Karin, så smuk og vild rørende Ja har faktisk ikke ord for det. Tak for du deler din rejse med os læsere.

❤ stort tillykke er så smukt ja bogen rammer og spejler faktisk meget for og i mig, så det er helt overvældende og fantastisk.

Bogen gav mig så megen indsigt og bevidsthed.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Keld
Keld53 år
Læs mere
En stærk formidling af, hvordan man kan arbejde med ens skyggesider - og med skarpe eksempler fra Karins egen skyggearbejde med fokus rettet mod at stå med hendes eget sjælslys.
Jeg læste bogen til ende samme dag, som jeg startede. Der gives masser af inspiration til at se, hvorfor vi er fanget ind i vores eget “tov” og dermed ikke er frie.
Da jeg blev præsenteret for bogen, kom et vers af Ingemann frem, som var med til at indramme bogen “Uselvisk & selvisk” for mig: Lysets engel går med glans gennem himmelporte For Guds engels strålekrans flygter alle nattens skygger sorte

TAK for indsigten og inspirationen, Karin 🤗
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Henrik
Henrik54 år
Læs mere
Jeg var spændt på Karins bog og læste den på 5 dage. Jeg havde så meget modstand på den første 3/4 af bogen og kunne faktisk ikke forstå den. Jeg syntes den Var meget rodet og fuld af fejl( stavning og ord der var forkerte😊) Jeg syntes den var meget indforstået i dens billedelig talemåde, da jeg ikke kendte Karin særligt godt. Siderne var også alt for blanke 🤣 de skinnede i øjnene , når jeg læste. Jeg var dårlig i maven og træt da jeg læste den og kunne kun læse Mere en time af gangen, der var ingen overspringshandlinger 😍😂 Var faktisk temmelig irriteret på bogen. Der gik 14 dage og jeg fik en snak med Karin, om alle de dumme ting i bogen og mødte irriterende forståelse ❤️Fra Karin der venligt fik mig til at kigge ind i mig selv om der evt var noget fra mit eget liv der passede De steder jeg havde problemer med bogen, hmm 😈øv Gik hjem og læste den igen med en anden intention , det tog 3 dage og det var en fuldstændig anden bog Jeg læste, det var så mærkeligt. Denne gang talte bogen til mig som en ven og jeg forstod den på et helt andet plan, hvor den gav mening for mig. Ting i mit liv stod mere og mere klart og dejligt at læse om at jeg ikke er ene om at have det svært i dette liv og der er alttid håb ❤️🇩🇰 Jeg blev vildt dårlig da jeg var færdig med bogen og kunne ikke være i mig selv og mit hjem og kørte rundt og besøgte hele fam rundt omkring. Overspringshandlinger kan forekomme ved læsning af bogen 🦋 Kan kun anbefale bogen. Lys og kærlighed Henrik🦌
.
⭐⭐⭐⭐1 gang jeg læste bogen
⭐⭐⭐⭐⭐2 gang jeg læste bogen.
Anne-Marie
Anne-Marie 66 år
Læs mere
”Jeg ønsker, at det må blive alle sjæle forundt, at de griber chancen, når den er der, til på deres egen måde, at finde vejen hjem i sig selv. Jeg ønsker, at det må blive alle sjæle forundt, at de lader være med at vende sig bort fra smerten, og i stedet lever, åbner hjertet og mærker det slår. Dette ønsker jeg, fordi jeg mærker, at det har gjort en verden til forskel for mig at se dybt ind i spejlet og ind i dybden af de rødder, jeg er kommet af for uden rødder da ingen vinger.”
Ordene er hentet i Karin B. Jørgensens bog: Uselvisk & Selvisk - en titel med dybde. Karin skriver om sin egen udvikling på en meget indfølende, smuk og varm måde. Bogen fanger sin læser fra begyndelsen- oplevelsen, som en film, der kører på nethinden, meget detaljeret og gribende, fortæller Karin om undfangelse, fødsel og den første spæde start i livet og den videre udvikling, der til tider går ind under huden på læseren. Hver side i bogen er dekoreret med en sommerfugl, må sommerfuglene flyve frit og vidt omkring og møde mange læsere undervejs.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Danny Christoffersen
Danny Christoffersen 43 år
Læs mere
Uselvisk & selvisk Er en fantastisk rejse igennem Karin Brøndum Jørgensens liv for at få fat i sit eget fundament i livet og udvikle de kompetencer til at leve det liv hun har lyst til og det der giver mening for hende. Ligesom bogen er et værktøj til læseren om at finde sit eget fundament og mening i livet.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Lisbeth
Lisbeth71 år
Læs mere
En meget stærk beskrevet togrejse. - føler at være med på hele rejsen. - bogen giver så meget mening.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Taschina
Taschina
Læs mere
Jeg kunne spejle mig meget i Karin's bog “Uselvisk og selvisk" da hendes opvækst og personlige oplevelser, var noget jeg kunne relaterer mig meget til og genkende fra mit eget liv. Bogen har ikke nogen kapitel opslag, men er opdelt af en sommerfugl, som viser fasernes historie om hvordan de dybere lag i os selv, kan fører os tilbage og frem i tiden, mod vores eget liv og de liv, som var til før os. Vi er født ned i gennem en energetisk slægt, som bidrager til den fysiske slægt, der påvirker vores DNA og fysiske struktur, der skaber vores udtryk og hvem vi er her på jorden.
Den hjalp mig med at frisætte noget i mig jeg havde gemt meget, meget langt væk, i forholdet til relationen med min egen far, og det hjalp mig til at se dybere ind i en del af mig selv som jeg havde benægtet, men i livet må vi turde rumme alt hvad vi er, for at få det bedste ud af det, og dermed hjalp resonansen i Karins ord, til at få de fortrængte minder frem, som jeg observerede med klarhed, samtidigt med neutralitet, mod og en bomstærk væren. Den giver så fin en forståelse af den personlige indre rejse, som de fleste af os skal i gennem, for at heale denne verden og dens sår, og når vi lukker øjnene, er det muligt at blive til en observatør af tidens hændelser, som førte til dens opbygning og destruktion. Hvis du vil lærer at forstå hvad du er, og hvad dit system og indre verden er i stand til at skabe af ændringer for dit liv, kan denne bog virke som en guide og inspiration på din rejse, for at se hvor mange muligheder og historier der egentlig findes inde i dig og omkring dig, der medfører til personlige tranformationer, og dermed din egen frisættelse.
Henriette
Henriette47 år
Læs mere
Kære Karin sikke smuk bog du har skrevet den giver så meget indsigt og ikke mindst mod til selv at arbejde videre.

Tak fordi du deler så smukt ud af din viden og erfaring

Kærlig hilsen Henriette
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jytte
Jytte69 år
Læs mere
Kæreste Kære Karin - Wauw tusind, tusind tak for at din bog Uselvisk & Selvisk. Tusind tak for at dele og berige. Jeg var med ved undfangelsen af bogens første ord og sider. Det var med kæmpe glæde og æresfrygt at jeg åbnede kuverten med bogen. Straks sugedes jeg ind i lyset på forsiden, og sommerfuglene på de smukke blanke sider svirrede, og jeg blev draget. Jeg kunne læse din bog meget hurtigere, men tillod mig det ikke. Den var for mig den hellige gral, jeg ydmygt nærmede mig og udforskede. Bevidst læste jeg langsomt og grådigt og kun i uforstyrrede stunder. Jeg blev stille, ydmyg og respektfuld. Imponeredes og beundrede den hudløse ærlighed, den kæmpe indsigt og bevidsthed om processerne- Fantastisk - og det store selvudviklingsarbejde. Stærkt, Stærkt og inspirerende. Ustandselig stoppede jeg op og fundrede over det jeg læste. Jeg ville forstå det hele, og jeg ville vide mere, og alligevel tøvede jeg .

Det hele er så vildt, og så samtidig så sart og sanseligt........og så poetisk og smukt beskrevet........og jeg forundres.....Wauw, en dør er blevet åbnet for mig.......Nu vil jeg læse bogen igen ! I kærlighed og lys⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Kære, Kære, Kære Karin......af hjertet tak.! Jytte.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Elsebeth
Elsebeth46 år
Læs mere
Af ❤ tak for din historie uselvisk & selvisk Karin, så smuk og vild rørende Ja har faktisk ikke ord for det. Tak for du deler din rejse med os læsere.

❤ stort tillykke er så smukt ja bogen rammer og spejler faktisk meget for og i mig, så det er helt overvældende og fantastisk.

Bogen gav mig så megen indsigt og bevidsthed.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tidligere
Næste