Kraften åbner hjertet til visdommen

Med denne bog får du muligheden for at opleve og blive taget med på en eventyrlig rejse på flere planer. Se, høre og føle krop, sind og ånd til udvidelse af indsigt til udsyn, med bevidsthed på at der er mulighed for en indre frisættelse i dig selv. 

Bogen kan bestilles i en hver boghandel fra d. 31/10.

Pris 349 kr.
Forsendelse 65 kr.

Karin Mørk bog

Boganmeldelser

Babette
Babette
Læs mere
Karins bog; Kraften åbner hjertet til visdommen.

Denne bog er et eventyr, ren Narnia-læsning for voksne!

Den handler om det forfatteren kommer fra, som hun formes af og som hun gennem møjsommelig spirituel indsigtsbetonet arbejde over mange år endelig frisættes igen.

Mens jeg læste var jeg fuldstændig hensat til et barns verden fyldt med landskabsbeskrivelser og fabeldyr og engle.

Forfatteren beskriver i detaljer de indre universer, der har levet i mig selv som barn, hvor jeg også kunne tale med dyr og blomster, og hvor der var mørke og farer, men også lys og skønhed. Indre universer som jeg tabte på min vej mod at blive voksen. Og hvilken skam!

Bogen er ikke for hvem som helst, for den er svær at læse. Ikke fordi sproget er svært, men fordi forfatteren tager os med ind i meget tunge smertelag, som hun transformerer ved hjælp af sin helt personlige spirituelle logik. Det er tydeligt, at hun igennem livet har gjort sig umage med at sætte sig ind i forskellige spirituelle måder at forstå menneskelivet på, og at hun har arbejdet i dybden med dette i forhold til eget levet liv.

Man skal være villig til at læse bogen langsomt, og slippe den i ny og næ, for at kunne gå med ind på forfatterens præmisser og for at kunne forstå hendes indre logik. Lykkes det, er bogen en kilde til dyb indsigt i, hvordan man kan frigøre sig fra sine traumer og sin smerte ved overgivelsens magt.

Efter endt læsning sad jeg tilbage med et ønske om, at netop denne bog kunne redigeres og laves om til en børnebog til børn med åbne kanaler mod det spirituelle.

Babette
Lone
Lone58 år
Læs mere
Med Karins bog bliver du taget med på en eventyrlig rejse ind i hjertet og får kontakt til dit indre barn - det er tid til bevidst at lytte til sit indre barn og få healet smerten fra fortiden, så vi kan finde ind til kærligheden og kraften, stå op for os selv og tage styringen i vores liv
Jens Valdemar Mørk
Jens Valdemar Mørk61 år
Læs mere
Karins bog; Kraften åbner hjertet til visdommen.
Bogen er for mig en eventyrlig opdagelsesrejse ind i vores indre, for herinde kan kraften og visdommen erobres tilbage. Karin tager os med på en rejse som fortælles med sanselighed og ofte et drømmelignende sprog, hvor det lineære ophører. Vi bliver til tider ført rundt i barnets ubegrænsede sprog og oplevelses-univers, ført rundt af ordene på en måde som kan gøre os svimle. Karin bruger det intuitive og sansende, som vejviser for ordene. Accepter tekstens bevægelser og du vil blive ført med ind til steder hvor healingen kan få plads. Steder vi meget sjældent selv kommer, steder hvor de fortrængte erindringer og sansninger vi har gjort os i barndommen bor. Derfor er bogen ikke kun en fortælling om en indre rejse som vi kan begribe med sindet, men også en bog der mærkes fysisk når jeg læser den.
Marianne Kingo
Marianne Kingo
Læs mere
Med bogen “Kraften åbner hjertet til visdom” viser Karin Brøndum Mørk.

MOD
RESPEKT
KÆRLIGHED.

MOD til at stå frem som den hun er, samtidig med at hun hudløst ærligt tager læseren med ind i det, der før var skjult for hende.

RESPEKT ned i mindste detalje, for de kanaliseringer hun har fået gennem ord billeder og følelser, der danner grundlag for bogen.

KÆRLIGHED til os alle “Altet” Jeg vil helt sikkert læse denne bog flere gange.
Elsebeth
Elsebeth49 år
Læs mere
Kære Karin. Tusind tak for at du går vejen...Hvor er du modig. Tak for det der drysser ned på mig og mange andre med indsigt mm. Tak for din rejse som du har ført mig smukt, fint, spændende og rørende igennem og alt midt imellem. Det er svært at beskrive bogen med ord.. Ja som du beskriver Magi tak.. Kære Karin stort kram til dig fra mig.... Taknemlighed.
Lisbeth
Lisbeth47 år
Læs mere
Jeg tænker at Karins mesterværk kan gøre en stor forskel i relation til at finde modet til indre frigørelse. At den åbner indsigter omkring den dybe følelsesmæssige proces der ligger i det arbejde. Samtidig beskrives den magiske og healende sammensmeltning med det indre barn. En guidning til at finde helt hjem i sig selv og tage kraften til sig på smukkeste vis.
Merete Gundersen.
Merete Gundersen.
Læs mere
Anmeldelse:

ÅRETS VIGTIGSTE BOG

Bogen handler om forvandlingen fra menneskers iboende ulykkelig indre barn og frem til forløsningen og integrationen af glemte og uforløste livstraumer der sidder fast i dit DNA og i dine celler.

Bogen fører dig igennem den smukkeste personlige rejse frem til forløsningen, hvor du derigennem opnår kontakten til til din egen skaberkraft og iboende kærlighedskraft.
Rejsen går igennem de 3 nederste chakra og videre til stjernebroen, som fører dig ind i dit hjerte frem mod forløsningen igennem de mange erkendelser der opnås. Kraften åbner hjertet til visdommen er titlen på Karin Brøndum Mørks bog nye bog, og det må medgives at ved at læse denne bog og følge den smukke forløsning som forfatteren gennemgår, kan man ikke undgå at man som læser selv møder sin egen kraft og sin egen kærlighed i hjertet.

Du fødes på ny, og Karin Brøndum Mørk tager dig ved hånden sammen med dit eget indre barn på en fælles rejse, frem til at åbne dit hjerte således at du selv ønsker at tage rejsen.

Kan varmt anbefale bogen. Lyt, lær og bliv henført.

Merete Gundersen, Forfatter; med speciale i den Spirituelle Intelligens.
Tidligere
Næste

Digt fra bogen

Digt skrevet af Karin Brøndum mørk – fra bogen Kraften åbner hjertet til visdommen.
Musik er komponeret af Michael Salling.
Læs mere om samarbejdet her.

Om bogen

Jeg blev vækket en morgen til solens første stråler igennem vinduet. Jeg blev inviteret til at gå endnu dybere i min sjæl, døren gik simpelthen op ind til et nyt indre uudforsket helligt rum. Jeg blev som tryllebundet og draget med på en og samme tid, da mit indre barn og fortællersken kaldte på mig helt inde fra hjertets bankende puls. 

Med denne bog får du muligheden for at opleve og blive taget med på en eventyrlig rejse på flere planer. Se, høre og føle krop, sind og ånd til udvidelse af indsigt til udsyn, med bevidsthed på at der er mulighed for en indre frisættelse i dig  selv. 

Om forfatteren

( f. 1970) Karin Brøndum Mørk. 

Tidligere gift Jørgensen og forfatter til bogen uselvisk & selvisk, som hun debuterede med i 2020. Karin er clairvoyant, forfatter og uddannet Pædagog og Systemisk Familie-og organisationsopstiller. 

Karin har været selvstændig siden 2013, hvor hun har hjulpet rigtig mange børn, unge og voksne med at udvikle og genfinde deres iboende ressourcer. Karin hjælper det enkelte menneske med, at huske og forbinde sig til deres højst mulige potentiale. 

Hun ser og arbejder med det hele menneske på krop, sind og ånds plan. Hun arbejder både pædagogiske, psykologisk og spirituelt igennem clairvoyance og healing. Karin har undervist og oplært flere i hendes arbejdsmetoder. Hun har lavet 1:1 rådgivning, foredrag, kurser og workshop for små og større grupper. 

Karin Brøndum Mørk
Karin Brøndum Mørk

Lyt til et udsnit af bogen

Hvis du er  i tvivl om bogen er noget for dig, så har du her mulighed for at høre et udsnit af bogen.

Oplæser:  Karin Brøndum Mørk

Udsendelse fra Radio Jupiter

Mere information

Harmonikaindhold
  • Billund boghandel i Fredericia.
  • Bogen kan ligeledes bestilles i enhver boghandel.

Plakater til bogen